ΝΔ: Η πρόταση για το 2% πλεόνασμα θέτει τα θεμέλια για την έξοδο από την κρίση

ΝΔ: Η πρόταση για το 2% πλεόνασμα θέτει τα θεμέλια για την έξοδο από την κρίση

Μετά τη θετική αποδοχή από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αποδέχτηκε την πρόταση», ανέφερε η ανακοίνωση

ΝΔ: Η πρόταση για το 2% πλεόνασμα θέτει τα θεμέλια για την έξοδο από την κρίση
Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη
για μία νέα συμφωνία με τους δανειστές από το 2018 και έπειτα, για πλεόνασμα 2% στον προϋπολογισμό, θέτει τα θεμέλια για την έξοδο της χώρας από την κρίση και της οικονομίας από τον υφεσιακό κύκλο, τόνισε σε ανακοίνωσή της η
Νέα Δημοκρατία

Κλείσιμο
«Η πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη -για μία νέα συμφωνία με στόχο πρωτογενές πλεόνασμα 2% από το 2018 και έπειτα- θέτει τα θεμέλια για να ξεφύγει η οικονομία από τον υφεσιακό κύκλο στον οποίο έχει περιέλθει. Μετά τη θετική αποδοχή από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αποδέχτηκε την πρόταση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Όπως τονίζει η Ν.Δ., η συγκεκριμένη πρόταση είναι απαραίτητο να συνοδευτεί από ένα «φιλόδοξο» πρόγραμμα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. «Δυστυχώς, μέχρι τώρα, αυτή η πρόταση δεν έχει γίνει αποδεκτή από τον κ. Τσίπρα ως σημείο αφετηρίας για μια νέα μεγάλη συμφωνία με τους πιστωτές μας», καταλήγει η Συγγρού.

Το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε στην ανακοίνωση της ΝΔ, με την εξής ανακοίνωση: 
«Στο ΠΑΣΟΚ ακόμα γελάμε με αυτά που λέει η Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης ακόμα και τώρα ονειρεύεται εκλογές. Για ποια εθνική γραμμή λοιπόν  μας μιλάει;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης