Μάρδας: Τα λεφτά τα έβγαλα στο εξωτερικό πάρα πολύ κοντά στον Φλεβάρη

Μάρδας: Τα λεφτά τα έβγαλα στο εξωτερικό πάρα πολύ κοντά στον Φλεβάρη

Έως τώρα ισχυριζόταν ότι αυτό συνέβη Οκτώβρη-Νοέμβρη - ΠΑΣΟΚ: Έχει γράψει δική του σελίδα στη σελίδα των γραφικών δηλώσεων - Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι η μεταφορά των 30-40.000 ευρώ έγινε όταν ήταν ακόμη εκτός κυβέρνησης για τις σπουδές της κόρης του, που όμως δεν πέρασε στο πανεπιστήμιο

Ο Μάρδας απαντά στο ΠΑΣΟΚ: Λανθασμένη η σύνδεσή μου με τον Τσοχατζόπουλο
Στο θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει βγάλει στο εξωτερικό, όντας υπουργός της κυβέρνησης, 80.000 ευρώ, αναφέρθηκε ξανά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εκπομπής Online στο Mega, o κ. Μάρδας ισχυρίστηκε ότι έβγαλε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο 30-40.000 ευρώ όταν ήταν ακόμη εκτός κυβέρνησης, προσδιορίζοντας τη χρονική περίοδο πάρα πολύ κοντά στον Φλεβάρη, αντίθετα με όσα ισχυριζόταν την Τρίτη όταν και τόνιζε ότι η μεταφορά είχε γίνει τον Οκτώβρη-Νοέμβρη. 

Όπως ανέφερε, «τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι άγρια συκοφάντηση, αύριο όλοι οι βουλευτές θα έχουν βεβαίωση, η οποία αποδεικνύει πως δεν έχω βγάλει ούτε ένα ευρώ στο εξωτερικό και δει 80.000 όταν ήμουν υπουργός καθώς επίσης και πως δεν έχω κανένα λογαριασμό στο Λουξεμβούργο. Τα 30- 40 χιλιάδες ευρώ που έβγαλα ήταν όσο ήμουν εκτός κυβέρνησης, μερικές μέρες πριν φύγει η κόρη μου στο εξωτερικό, κοντά στο Φλεβάρη. Η κόρη μου βέβαια δεν πέρασε τις εξετάσεις, όπως περιμέναμε, παρέμεινε στην Ελλάδα και θα πάει λίγο καιρό. Και φυσικά δεν είναι χρήματα που δεν έχω δηλωμένα στο πόθεν έσχες». 

Κλείσιμο
Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν επιδίωξε να «παρκάρει» τα χρήματά του και ότι αν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο θα τα έστελνε σε χώρα με ΑΑΑ όπως η Γερμανία ή το Λουξεμβούργο, όχι στο Βέλγιο.

Ως κοροϊδία - όπως είπε ο ίδιος - εξέλαβε τους ισχυρισμούς του υπουργού ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε την απορία του: «Μου λέτε ότι συνέπεσε 2-3 μέρες προ των εκλογών, ξέροντας όλοι ότι θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να βγάλετε τα λεφτά στο Βέλγιο, χωρίς να ξέρετε αν θα περάσει η κόρη σας;».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης