Χατζηδάκης: Aν ο ΟΟΣΑ υπηρετούσε συμφέροντα, τώρα πως τον καλούν για να τα πολεμήσει;

Χατζηδάκης: Aν ο ΟΟΣΑ υπηρετούσε συμφέροντα, τώρα πως τον καλούν για να τα πολεμήσει;

Ο πρώην υπουργός  της ΝΔ παρέθεσε στο twitter φωτογραφία της μελέτης της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ με την υπογραφή του Ανχελ Γκουρία, απαντώντας στις αναφορές Τσίπρα ότι δεν θα την εφαρμόσει καθώς αποτελεί μελέτη της κυβέρνησης Σαμαρά   

Χατζηδάκης: Aν ο ΟΟΣΑ υπηρετούσε συμφέροντα, τώρα πως τον καλούν για να τα πολεμήσει;
Αφορμή για νέα αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε η φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ότι «η παλιά εργαλειοθήκη δεν ήταν του ΟΟΣΑ, αλλά της προηγούμενης κυβέρνησης». 

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον γγ. του ΟΟΣΑ, Ανχελ Γκουρία στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ αναφερόμενος στην εργαλειοθήκη του Οργανισμού, ξεκαθάρισε ότι αυτή ήταν εργαλειοθήκη της κυβέρνησης Σαμαρά και όχι  εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.

Κλείσιμο
Άμεση ήταν η απάντηση από τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter  παρέθεσε φωτογραφία του κειμένου της εργαλειοθήκης με την υπογραφή του κ. Ανχελ Γκουρία. 

Παράλληλα o κ. Χατζηδάκης ανέφερε με νόημα: «Αν ο ΟΟΣΑ υπηρετούσε συμφέροντα,όπως έλεγε ο #Syriza μέχρι τώρα,τώρα πως τον καλούν για να τα πολεμήσει;», ενώ σε δεύτερο Tweet θέτει το ερώτημα: «Στο προχθεσινό Gοing4grοwth Rep ο ΟΟΣΑ χαιρετίζει τα μέτρα της εργαλειοθήκης & ζητά ανάλογη συνέχεια! Συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ;»
  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης