Σκουρλέτης: Το θέμα Χαϊκάλη επηρεάζει την εκλογική διαδικασία για Πρόεδρο

Σκουρλέτης: Το θέμα Χαϊκάλη επηρεάζει την εκλογική διαδικασία για Πρόεδρο

Όταν είχαμε αναφερθεί εμείς στο θέμα, είχαμε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζουμε  την πολιτική ζωή, σημείωσε 

Σκουρλέτης: Το θέμα Χαϊκάλη επηρεάζει την εκλογική διαδικασία για Πρόεδρο
Στις αποκαλύψεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για την απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη, αναφέρθηκε με παρέμβασή του στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο  εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. 

«Νομίζω ότι τα όσα ακούσαμε από τον κ. Λαζόπουλο και επιβεβαιώθηκαν από τον κ. Χαϊκάλη προσδίδουν μια δραματική τροπή σε αυτή την υπόθεση των πιέσεων, που τελικώς δεν είναι απλώς γενικά πιέσεις, είναι απόπειρα χρηματισμού βουλευτών έτσι ώστε να επηρεαστούν κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Θυμόσαστε ότι, όταν είχαμε αναφερθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσιεύματα του Τύπου κυρίως αλλά και συνεντεύξεις πολιτικών προσώπων που είχαν αναφερθεί γύρω από το θέμα, τότε είχαμε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζουμε την πολιτική ζωή. Σήμερα αποκαλύπτεται, απ΄ ότι φαίνεται, με έναν αρκετά σαφή τρόπο και με στοιχεία απ΄ ότι ακούμε, ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού με σκοπό την αποστασία», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε:  «Η  αποκάλυψη δεν γίνεται σε έναν ουδέτερο χρόνο, γίνεται σε μια στιγμή που έχει γίνει ήδη η πρώτη ψηφοφορία και πάμε για τη δεύτερη. Άρα επιβάλλεται νομίζω η Εισαγγελία κατ΄ αρχήν να ενημερώσει τουλάχιστον τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων. Είναι κάτι το οποίο επηρεάζει αντικειμενικά τη διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας που είναι σε εξέλιξη. Αναμένουμε σήμερα και όχι αύριο εκ μέρους της κυβέρνησης πειστικές απαντήσεις, ειδάλλως θα είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη». 
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης