Σαμαράς: Να ενισχυθεί η αίσθηση σταθερότητας και στο εσωτερικό της χώρας

Σαμαράς: Να ενισχυθεί η αίσθηση σταθερότητας και στο εσωτερικό της χώρας

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στις ΗΠΑ και της συνάντησής του με τον Μπαράκ Ομπάμα - «Μέσα σε μια περιοχή που φλέγεται, η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας» τόνισε ο κ. Σαμαράς

Και χαράτσι και παντού και αναδρομικά…
Σαμαράς: Να ενισχυθεί η αίσθηση σταθερότητας και στο εσωτερικό της χώρας
Την ανάγκη να ενισχυθεί η αίσθηση σταθερότητας και στο εσωτερικό της χώρας, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, στο σύντομο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, στο προεδρικό μέγαρο

Κατά την υποδοχή του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρώτησε τον πρωθυπουργό «πώς πήγε το ταξίδι του στη μεγάλη δύναμη;».

Ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Πριν από ένα χρόνο, από αυτήν εδώ τη θέση, σας είχα πει ότι υπήρχε η αίσθηση σταθερότητας στον περίγυρο και η Ελλάδα ήταν πηγή αστάθειας. Τώρα, το σκηνικό έχει αλλάξει 180 μοίρες. Μέσα σε μια περιοχή που φλέγεται, η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας. Με τον πρόεδρο Ομπάμα, μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε ανάλυση και επ' αυτών των ζητημάτων. Αυτή η αίσθηση σταθερότητας πρέπει να ενισχυθεί και στο εσωτερικό της χώρας».

Η συνάντηση ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι, στο προεδρικό μέγαρο, και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 3.

Κατά την έξοδό του από το προεδρικό μέγαρο, ο πρωθυπουργός είπε στους δημοσιογράφους ότι μίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση που διαμορφώνεται στη Συρία.
Κλείσιμο

«Η Ελλάδα, ωστόσο, αναδεικνύεται σε παράγοντα περιφερειακής σταθερότητας στην περιοχή» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς, για να προσθέσει ότι αυτό το αίσθημα σταθερότητας θα πρέπει να εμπεδωθεί και στο εσωτερικό της χώρας, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης