Ashley Benson: Τόπλες στη Χαβάη

Ashley Benson: Τόπλες στη Χαβάη

“Ποτέ δεν θα κάνω γυμνό στην οθόνη, είναι άσχημο και υποτιμητικό.  Εχω βάλει μια γραμμή. Και όλοι προσπαθούν να σε πείσουν και είναι εύκολο να μπεις στη διαδικασία να το συζητήσεις”

Ashley Benson: Τόπλες στη Χαβάη
Διακοπές στη Χαβάη βρίσκεται αυτές τις μέρες μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood, η 24χρονη Ashley Benson, την οποία ο φακός των παπαράτσι είχε τη χαρά να συλλάβει στην παραλία τόπλες.

Η Ashley, την οποία γνωρίσαμε ως It Girl στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Pretty Little Liars» αλλά και από το κινηματογραφικό έργο «Spring Breakers» δίπλα στη Vanessa Hudgens και τη Selena Gomez, γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στα 5 της χρόνια φωτογραφιζόμενη για καταλόγους με ρούχα χορού.

Η όμορφη ηθοποιός έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό “Cosmopolitan” ότι δεν πρόκειται να δεχτεί να κάνει γυμνό σε ταινία: “Ποτέ δεν θα κάνω γυμνό στην οθόνη, είναι άσχημο και υποτιμητικό.  Εχω βάλει μια γραμμή. Και όλοι προσπαθούν να σε πείσουν και είναι εύκολο να μπεις στη διαδικασία να το συζητήσεις”.


















 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης