Ο Λάμπρος Χούτος, πήγε για άλλη μια φορά καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι. Η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε, μεταξύ άλλων, τη γνώμη του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Ο πρώην παίχτης του Survivor παραδέχτηκε ότι ο Ντάνος είναι ο πιο δυνατός παίχτης αγωνιστικά, αλλά στην συμβίωση είναι ο πιο αδύναμος και εξήγησε ότι έκανε κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνει.
Όταν η παρουσιάστρια του είπε ότι και ο Γιώργος Χρανιώτης έχει κάνει πράγματα εκτός κανονισμών, ο Λάμπρος Χούτος τόνισε ότι δεν τον ενοχλεί γιατί εκείνος ήταν ειλικρινής από την αρχή και τους είχε πει κάποια πράγματα.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.