Με αφορμή άλλα πρόσφατα σχόλια που έχει κάνει για τη guest κριτή του GNTM, ο Λάκης Γαβαλάς ερωτήθηκε ξανά για το μοντέλο με το μονόφρυδο και απάντησε:
«Αυτή η κοπέλα, αν θέλει να είναι τόσο προχωρημένη όσο στα πρωινάδικα που τη βγάζουν, να πάει και να κρίνει γυναίκες 60 και 70 χρονών. Αυτό είναι crime. Να βγάζεις μια γυναίκα, που δεν μπορεί να περπατήσει με τα αρθριτικά της, το χιούμορ της είναι παλιακό αλλά μια χαρά για την ομήγηρή της κι εσύ να κάνεις αυτές τις υστερίες; Όπως κι οι υπόλοιποι κι απορώ πως τα παιδιά ανέχονται κάτι τέτοιο. Εγώ σαν άνθρωπος της μόδας ειλικρινά το καταδικάζω».
«Θα μας πει τώρα τι είναι το diversity; Με στενοχωρεί γιατί αν αυτό το κορίτσι θα πρέπει να πάει σινεμά με το αγόρι της μες αυτό το λουκ, δεν πρόκειται να πάει σινεμά πουθενά. Ούτε καν στο Λονδίνο» πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «OPEN Weekend»
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnafazg75c6p)
Πρόσφατα, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε και πάλι σ τη Σοφία Χατζηπαντελή, με την οποία έχουν αναπτύξει μια «κόντρα» και δήλωσε στην κάμερα του «Super Κατερίνα»: «Έχει άποψη στο να κρίνει ποιος θα γίνει next top model; Αυτή είναι μια υπάλληλος της μόδας και εγώ είμαι ένας εργοδότης».
Τέλος, σχολίασε την κριτή του GNTM, η οποία σε ένα από τα γυρίσματα ξάπλωσε στο πάτωμα: «Εγώ δεν έχω πέσει στα πατώματα για ένα μεγάλο έρωτα. Θεωρείς ότι θα πέσω για να κάνω μια λήψη και να κάνω καραγκιοζιλίκια για τη θεαματικότητα;».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»