Τζούλια Νόβα: Με λεοπάρ μπικίνι στην Πάρο, οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Τζούλια Νόβα: Με λεοπάρ μπικίνι στην Πάρο, οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στην παραλία - Το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως, μετά την γέννηση της μικρής Δαείρας

julianova__1_
Στην Πάρο βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τζούλια Νόβα και απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε μια φωτογραφία της, όπου στηρίζεται στα βράχια μιας παραλίας, φορώντας ένα λεοπάρ μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας της μάλιστα, το κορμί της δείχνει να έχει επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Δείτε τη φωτογραφία:


Η Δαείρα είναι το πρώτο παιδί της Τζούλια Νόβα και καρπός του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Η όμορφη παρουσιάστρια γέννησε την κορούλα της τον Δεκέμβριο, στο σπίτι της.

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα», ο θηλασμός της κόρης της την έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στο να επανέλθει στα κιλά της.

«Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι. Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δεν γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει. Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε ριάλιτι με τον σύντροφό μου», είχε δηλώσει η Τζούλια Νόβα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης