Κλείνει στόματα η Kim Kardashian: Νομίζετε πως αυτή η μέση είναι photoshop;

Κλείνει στόματα η Kim Kardashian: Νομίζετε πως αυτή η μέση είναι photoshop;

Η απάντησή της σε όσους την κατηγορούν -Τρελαμένη με τη νέα της αδυνατισμένη σιλουέτα η διάσημη τηλεπερσόνα δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Snapchat 

Κλείνει στόματα η Kim Kardashian: Νομίζετε πως αυτή η μέση είναι photoshop;
Απάντηση σε όσους την κατηγορούν ότι κάνει photoshop στη μέση της έδωσε η Kim Kardashian. H διάσημη τηλεπερσόνα έχει κατηγορηθεί ότι στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Fergie με τίτλο MILF έχει κάνει photoshop ώστε η μέση της να φαίνεται πιο λεπτή από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η ίδια είπε ότι το αποτέλεσμα είναι φυσικό.

Κλείσιμο


Χθες η 35χρονη Kim θέλοντας να κλείσει τα στόματα όσων την αμφισβητούν εμφανίστηκε με ένα σούπερ εφαρμοστό μαύρο μίνι φόρεμα με το οποίο ήθελε να τονίσει τη λεπτή της μέση, το πλούσιο μπούστο της και τις αδυνατισμένες... της καμπύλες. 

Η Kardashian ανέβασε φωτογραφία της στο Snapchat λέγοντας με περηφάνεια ότι έχει πέσει στα 56 κιλά. Σε άλλο στιγμιότυπο η Kim έδωσε έμφαση στη μέση της γράφοντας στη λεζάντα: «Νομίζετε πως η μέση μου είναι photoshop; Είναι τόσο τρελό! Γίνεται όλο και πιο λεπτή!».

Η Kim μετά τη γέννηση του γιου της κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη και επανήλθε στο αρχικό της βάρος...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης