Για τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της και τον τρόπο που τις αντιμετώπισε μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» η Σοφία Βόσσου.
«Ανήκω σε μια κατηγορία καλλιτεχνών που δεν έχει βγάλει λεφτά. Δεν έχω δουλέψει σε πίστες για αν πάρω πολλά χρήματα. Εμφανιζόμουν σε ροκάδικα και συναυλίες. Έκανα συμπληρωματικά πολύ λίγη τηλεόραση, αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα για να έχω υπολογίσιμο οικονομικό κέρδος», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.
Για τον τρόπο όμως που κατέφερε να αντεπεξέλθει, η ίδια τόνισε: «Με πολλή δουλειά. Δεν υπήρξα ποτέ ο καλλιτέχνης που επειδή είχε αποκτήσει ένα καλό όνομα στον χώρο, λειτουργούσε υπερφίαλα και αλαζονικά. Δεν με απασχόλησε ποτέ να έχω το τάδε αμάξι, την επώνυμη τσάντα ή πισίνα στο σπίτι».
Όσο για το αν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη, απάντησε: «Όχι. Και ούτε σκοπεύω να περάσω. Ξέρεις τι είναι η κατάθλιψη; Το μεγαλύτερο φτύσιμο στον Θεό. Και μόνο που ξυπνάς, ανοίγεις τα μάτια και είσαι ζωντανός και υγιής, δεν επιτρέπεται να έχεις κατάθλιψη».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.