Περιφέρεια Αττικής: Στις 10 θα ανοίξουν τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας Γηρυόνης
Έκκληση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στους κατοίκους της Αττικής να αποφεύγουν τις μετακινήσεις μέχρι τις 10 το πρωί λόγω της κακοκαιρίας Γηρυόνης
Την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να ζητήσει από τους δήμους να ανοίξουν στις 10 το πρωί τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας Γηρυόνης ανακοίνωσε τα ξημερώματα ο Γιώργος Πατούλης.
«Η κακοκαιρία είναι σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αττικής και για την ασφάλεια των μαθητών θα ζητήσουμε να μείνουν κλειστά τα σχολείαμέχρι τις 10 το πρωί» δήλωσε ο κ. Πατούλης στον ΘΕΜΑ 104,6.
Σύμφωνα με τον ίδιο η πυροσβεστική μέχρι τις 6 το πρωί είχε δεχθεί 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην Αττική.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα της Δευτέρας η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ζήτησε από τους πολίτες - κατοίκους της Αττικής, να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τις 10 το πρωί.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση - έκκληση οι μετακινήσεις πρέπει να αποφεύγονται τόσο για λόγους προληπτικούς, όσο και για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, με πιθανές δυσάρεστες συνέπειες λόγω συσσώρευσης υδάτων
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.