Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, λόγω της καταγγελίας μιας γυναίκας που αναφέρει ότι νωρίς το πρωί ο μεθυσμένος σύζυγός της την ξυλοκόπησε, ενώ στη συνέχεια, άρπαξε τον γιο τους κι εξαφανίστηκε με τοοικογενειακό αυτοκίνητο.
Όπως μετέδωσε το OPEN Beyond, ο 35χρονος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τη σύζυγό του.
Αυτό σημαίνει φυσικά ότι οδηγώντας θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του 5χρονου παιδιού.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι