Επίθεση στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Οι αναρχικοί με ανάρτησή τους σε γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο έγραψαν πως πραγματοποίησαν την επίθεση ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.
Οι ίδιοι έγραψαν σε ανάρτηση τους:
«Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με τρικάκια, συνθήματα και πανό έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου, ως ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο μας απεργό πείνας - από σήμερα 25/02 και δίψας, Ντίνο Γιαγτζόγλου».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.