Διέρρηξαν με σιδερένια σκύλα την πόρτα ενός καταστήματος αθλητικών ειδών και άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που είχε μέσα 100 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Άκαρπο απέβη το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας, για να συλλάβουν την σπείρα διαρρηκτών που «χτύπησε» δυο καταστήματα μέσα σε λίγα λεπτά στην ευρύτερη περιοχή.
Οι πέντε δράστες που φορούσαν κουκούλες για να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους και γάντια για να μην αφήνουν αποτυπώματα, έδρασαν πρώτα στο Αίγιο όπου διέρρηξαν με σιδερένια σκύλα την πόρτα ενός καταστήματος αθλητικών ειδών και άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που είχε μέσα 100 ευρώ.
Αμέσως μετά, διέφυγαν με αυτοκίνητο και πήγαν στην κοινότητα Λαμπίρι του Αιγίου όπου, με το ίδιο εργαλείο, διέρρηξαν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και πήραν και από αυτό το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που είναι άγνωστο πόσα χρήματα περιείχε. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος αγνώστων.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco