Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο που βρέθηκε το όχημα το οποίο παρέσυρε στο θάνατο την 26χρονη Ηλιάνα Σταμαδιάνου στην παραλία «Τηγάνια» Μονεμβασίας.
Το λευκό Toyota Yaris έκανε «βουτιά» από γκρεμό ύψους περίπου 15 μέτρων προτού καταλήξει στη θάλασσα.
Κλείσιμο
Η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιάνου, η οποία εξαφανίστηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου από τον Ασωπό, βρέθηκε νεκρή χθες στις 3 το απόγευμα μέσα στο λευκό Toyota Yaris της, που είχε πέσει σε ένα γκρεμό κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά Λακωνίας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.