Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που μεταβαίνει στην Κάλυμνο, αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην τραγική ιστορία του 21χρονου φοιτητή από την Αθήνα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το περασμένο Σάββατο. Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στην Κάλυμνο όπου είχε πάει για να επισκεφθεί τη μητέρα του, όμως οι πρώτες ενδείξεις, αποκαλύπτουν κάτι άλλο.
Ο 21χρονος, Νίκος Χατζηπαύλου εντοπίστηκε, από 14χρονο σε απόκρημνη περιοχή κοντά στη Χώρα Καλύμνου, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του. Έφερε στο σώμα του χτυπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια. Ωστόσο, ένα τραύμα που φέρει στο κεφάλι του, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις παραπέμπει σε σφαίρα.
Ο ανήλικος είδε το πτώμα του 21χρονου πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη και αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του που κάλεσαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία.
Ο τσακωμός με τον πατέρα
Ο 21χρονος, που ζούσε στην Αθήνα και είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την μητέρα του, το περασμένο Σάββατο, μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είδαν το παιδί να κλαίει στην πλατεία.