Οι αναγνώστες του protothema.gr καταγράφουν την καταιγίδα που «σάρωσε» την Αττική
Όσοι το επιθυμούν μπορούν να στείλουν φωτογραφίες και βίντεο στο photo.them80@gmail.com
Ισχυρή καταιγίδα χτύπησε αργά το βράδυ της Πέμπτης την Αττική με τους αναγνώστες του protothema.gr να καταγράφουν μέσα από βίντεο και φωτογραφίες την κακοκαιρία
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.