Στο σπίτι του στον Βαρνάβα ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Στο σπίτι του στον Βαρνάβα ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Δείπνο με αλληλέγγυους και φίλους σε ταβέρνα του χωριού  - Προηγουμένως πέρασε από το ΑΤ της Νέας Μάκρης για να δώσει το «παρών»

Στο σπίτι του στον Βαρνάβα ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αγγελική Σωτηροπούλου, τον γιο του Έκτορα, κάποιους φίλους και αλληλέγγυους και την δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ, έφτασε στο σπίτι του στον Βαρνάβα Αττικής, εκεί όπου θα περάσει τη 48ωρη άδεια που πήρε από τις φυλακές.

Η προσωρινή ελευθερία του Δημήτρη Κουφοντίνα ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 12, όταν πέρασε το κατώφλι των Φυλακών Κορυδαλλού για να βρεθεί στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Από τον Κορυδαλλό έφτασε στην περιοχή του Βαρνάβα, αφού προηγουμένως είχε περάσει από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης για να δώσει το «παρών» και στη συνέχεια με την οικογένειά του, φίλους και αλληλέγγυους πήγανε σε ταβέρνα για να δειπνήσουν.


Κλείσιμο






 
Η έξοδος σε ταβέρνα

Η έξοδος σε μια ταβέρνα με την οικογένειά του ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Δημήτρης Κουφοντίνας τις πρώτες ώρες της 48ωρης άδειάς του.

Στο ψητοπωλείο-σουβλατζίδικο το «Κοντινό» σταμάτησαν για να φάνε το απόγευμα ο Δημήτρης Κουφοντίνας με τη σύζυγό του, τον γιο του και φιλική παρέα.

Η παρέα μπήκε στο μαγαζί λίγο πριν τις έξι το απόγευμα όπου κάθισαν σε ένα τραπέζι. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου, έφαγε σουβλάκια, ψητά, τηγανόψωμο και σαλάτα αλλά και άλλα φαγητά. Ήπιε κρασί και έδειχνε χαρούμενος και ευδιάθετος.

«Ήρθε μια παρέα μεταξύ των οποίων ήταν και ο κ. Δημήτρης Κουφοντίνας. Κάθισαν χαμογελαστοί όλοι και παρήγγειλαν σουβλάκια και φαγητά της ώρας, σαλάτες και κάποια ορεκτικά. Ήπιαν κρασί και μπύρα. Ήταν σαν μια συνηθισμένη παρέα. Όταν έφυγαν χαιρέτησαν και τους παρευρισκόμενους που κάποιους τους γνώριζαν», είπε η ιδιοκτήτρια στο protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης