Ποινική δίωξη του ζευγαριού των Βρετανών, που δημοσιοποίησε «γαμήλια» φωτογραφία, με τη νύφη να κάνει στοματικό σεξ στο γαμπρό έξω από την εκκλησία της Αγίας Θέκλας στο Παραλίμνι της Κύπρου, ζήτησε από τον γενικό Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος.
Παράλληλα απαγόρευσε τις φωτογραφίσεις ζευγαριών που παντρεύονται με πολιτικό γάμο έξω από εκκλησίες. Ο Μητροπολίτης απέστειλε επιστολές στους τέσσερις δημάρχους της περιοχής στις οποίες αναφέρει ότι θα λαμβάνονται δραστικά μέτρα καθώς η Κύπρος «δεν είναι ξέφραγο αμπέλι».
Για την επίμαχη φωτογραφία έξω από την Αγία Θέκλα αναφέρει πως διαπιστώνεται ποινικό αδίκημα και αφορά τη προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους