Εγκλημα στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων το πρωί της Παρασκευής όταν συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τον αδερφό του για οικογενειακές διαφορές.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalavoice.gr τα δυο αδέρφια είχαν διαφορές για πολλά χρόνια και όπως οι γείτονες αναφέρουν «βρίσκονταν συνέχεια σε διαμάχη και όποτε έρχονταν εδώ μάλωναν» (σ.σ. διέμεναν στην Αθήνα).
Το πρωί της Παρασκευής η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αφορμή νέα μεταξύ τους δικαστική διαμάχη και ο ένας αδερφός πυροβόλησε τον άλλον. Νεκρός έπεσε από πυροβολισμό ο Β.Μ, ενώ τη σκανδάλη τράβηξε ο Κ.Μ.
Τραυματισμένη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων η σύζυγος του νεκρού. Στην περιοχή βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία και συνέλαβε τον δράστη.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.