», γράφει η Deutsche Welle ενώ το γερμανικό ραδιόφωνο «Deutschland Rundfunk» σχολιάζει πως στην Ελλάδα έχουν συσσωρευτεί τόνοι σκουπιδιών κι ότι ακόμη και η ελληνική κυβέρνηση ξέρει πως η βρώμα από τα σκουπίδια έφτασε ψηλά στον ουρανό...
Deutsche Welle
H Αθήνα βυθίζεται στα σκουπίδια, είναι ο τίτλος της «Deutsche Welle».
Κλείσιμο
«Στην Ελλάδα, οι υπάλληλοι του δήμου που μαζεύουν τα σκουπίδια απεργούν. Ζητούν μόνιμες θέσεις. Στην Αθήνα, η βρωμιά έφτασε ήδη στον ουρανό».
Deutschland Rundfunk
«Στην Ελλάδα συσσωρεύονται τόνοι σκουπιδιών», κάνει λόγο το γερμανικό ραδιόφωνο «Deutschland Rundfunk» προσθέτοντας πως, ακόμη και η ελληνική κυβέρνηση ξέρει ότι, η βρωμιά που αναδύεται από τα σκουπίδια στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος έφτασε στον ουρανό.
«Αυτό δεν είναι ένα όμορφο θέαμα για τους τουρίστες»,σχολιάζει το γερμανικό ραδιόφωνο προσθέτοντας πως είναι ορατός ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.