Χαλκίδα: Τους έπιασαν οι «αστυνομικοί της Γειτονιάς» με τα κλεμμένα 20.000 ευρώ

Χαλκίδα: Τους έπιασαν οι «αστυνομικοί της Γειτονιάς» με τα κλεμμένα 20.000 ευρώ

Η 34χρονη γυναίκα και ο 24χρονος συνεργός της που και οι δυο έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις τοπικές αρχές για κλοπές συνελήφθησαν

Χαλκίδα: Τους έπιασαν οι «αστυνομικοί της Γειτονιάς» με τα κλεμμένα 20.000 ευρώ
Για λίγα λεπτά αισθάνθηκαν... πλούσιοι ένας άνδρας και μια γυναίκα που τρύπωσαν σε ένα σπίτι στη Χαλκίδα και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό! Όμως, οι “Αστυνομικοί της Γειτονιάς” δεν τους άφησαν περιθώριο να χαρούν τη λεία τους, επιβεβαιώνοντας την αναγκαιότητα του θεσμού.

Χάρη στην άμεση κινητοποίησή τους, εντοπίστηκαν πριν απομακρυνθούν η 34χρονη γυναίκα και ο 24χρονος συνεργός της που και οι δυο έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις τοπικές αρχές για κλοπές. Πάνω τους βρέθηκαν τα 19.775 ευρώ που είχαν αρπάξει από το σπίτι μαζί με ένα κινητό και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες.

*** Μετά από δυο μήνες εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας η διάρρηξη που έγινε στις 3 Απριλίου σε ένα σπίτι στην πόλη της Άρτας, με λεία σημαντικό χρηματικό ποσό. Το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποίησε τα αποτυπώματα που είχε αφήσει ο 28χρονος Έλληνας δράστης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης