Οι εργασίες με το θορυβώδες κομπρεσέρ που εκτελούσαν δυο εργάτες ενόχλησαν έναν 55χρονο στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, που επέμενε να σταματήσουν αν και δεν ήταν ακόμα ώρα κοινής ησυχίας, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν και να τους απειλήσει ότι θα τα πουν αργότερα.
Όμως, ο γείτονας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Όταν οι εργάτες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και ξεκίνησαν για να φύγουν, τους έστησε ενέδρα στη διασταύρωση Καλλιδρόμου προς την κοινότητα Μόδι και πυροβόλησε πέντε φορές εναντίον τους με ένα πιστόλι! Για καλή τύχη των εργατών δεν τραυματίστηκαν, όμως δυο από σφαίρες τρύπησαν το αυτοκίνητό τους!
Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και ενημέρωσαν τους άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας που έφτασαν επί τόπου για όσα είχαν προηγηθεί. Εκείνοι, έκαναν έρευνα στο σπίτι και το μαντρί του 55χρονου και κατέσχεσαν μια επαναληπτική καραμπίνα και ένα πιστόλι για τα οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής. Ο ίδιος, όμως, ήταν άφαντος και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να τον εντοπίσουν.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.