Βγήκαν μέχρι και καλάσνικοφ στην Αττική Οδό! Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι στα διόδια της Αττικής Οδού, στην έξοδο της λεωφόρου Δημοκρατίας, στις Αχαρνές, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με έξι κουκουλοφόρους! Η ληστεία σημειώθηκε περίπου στις 04:30 με 5 τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ακινητοποίησαν - ανενόχλητοι - με την απειλή καλάσνικοφ έναν υπάλληλο στο γραφείο των διοδίων και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Παρά το γεγονός ότι ο
ι ένοπλοι δράστες δεν χρειάστηκαν περισσότερα από τέσσερα λεπτά για να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, πληροφορίες αναφέρουν ότι δυσκολεύτηκαν να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν στη ληστεία.
Από την αστυνομία διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.