Τρίκαλα: Τράκαρε με αγελάδα και «σέρνει» τους κτηνοτρόφους στα δικαστήρια!
Ο Τρικαλινός μήνυσε κτηνοτρόφους της περιοχής που αφήνουν ελεύθερα τα ζώα τους και εντός των προσεχών ημερών εκδικάζεται η υπόθεση σε ποινικό επίπεδο, ενώ αναμένεται και η κατάθεση αγωγής
Στα Δικαστήρια οδηγείται η υπόθεση Τρικαλινού που πριν μερικούς μήνες τράκαρε με… αγελάδα η οποία κυκλοφορούσε ελεύθερη στα Περτουλιώτικα λιβάδια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο Τρικαλινός οδηγούσε αμέριμνος το αυτοκίνητό του όταν ξαφνικά βγήκε μπροστά του σε μια στροφή μια… αγελάδα!!! Παρά το ότι προσπάθησε να την αποφύγει αυτό ήταν αδύνατο καθώς στο συγκεκριμένο σημείο (μεταξύ Ελάτης και Περτουλίου) ο δρόμος στενεύει επικίνδυνα. Έπεσε πάνω της, ο ίδιος τραυματίστηκε ενώ το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές άνω των 4 - 5.000 €!… Ο ίδιος μήνυσε κτηνοτρόφους της περιοχής που αφήνουν ελεύθερα τα ζώα τους και εντός των προσεχών ημερών εκδικάζεται η υπόθεση σε ποινικό επίπεδο, ενώ αναμένεται και η κατάθεση αγωγής.
Δείτε βίντεο:
Τρίκαλα: Τράκαρε με αγελάδα και «σέρνει» τους κτηνοτρόφους στα δικαστήρια
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;