Νεκρός μεταφέρθηκε νωρίς το απόγευμα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ένας μετανάστης
από το Κέντρο Μεταναστών της Μόριας με ασθενοφόρο τουΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο μετανάστης πέθανε από αναθυμιάσεις θερμάστρας, ενώ προσπαθούσε να ζεσταθεί από το κρύο. Πρόκειται για έναν 20χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος διέμενε σε μία σκηνή μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του.
Κλείσιμο
Ωστόσο, πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής επιβεβαιώνουν μεν το θάνατο του μετανάστη, τον αποδίδουν ωστόσο σε παθολογικά αίτια. Την οριστική απάντηση πάντως, αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής, αφού έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροτομής.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.