Η θάλασσα ξέβρασε πάλι μεγάλη ποσότητα χασίς

Η θάλασσα ξέβρασε πάλι μεγάλη ποσότητα χασίς

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους από το οποίο πετάχτηκαν ή έπεσαν στο νερό βρίσκονται σε εξέλιξη

Η θάλασσα ξέβρασε πάλι μεγάλη ποσότητα χασίς
Τρεις ημέρες μετά την ανεύρεση ενός μεγάλου φορτίου χασίς που επέπλεε στην θαλάσσια περιοχή Βάτικα της Λακωνίας, απέναντι από την Ελαφόνησο, ένα ακόμη φορτίο ξέβρασαν τα κύματα στην ακριβώς αντίθετη πλευρά της Πελοποννήσου στην πλευρά των Φιλιατρών στη Μεσσηνία!

Συγκεκριμένα, στην βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή στο Μερολίθι της τοπικής κοινότητας Αγρίλη του Δήμου Τριφυλίας, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και του τμήματος Φιλιατρών ένας σάκος στον οποίο υπήρχαν δέματα με συνολικά δέκα κιλά και 101 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του σκάφους από το οποίο πετάχτηκαν ή έπεσαν στο νερό βρίσκονται σε εξέλιξη

Κλείσιμο
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να είναι το ίδιο σκάφος από το οποίο προερχόταν άλλο ένα δέμα που είχαν εντοπίσει πολίτες να επιπλέει στα νερά του όρμου Βατίκων στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Λακωνίας, την περασμένη Παρασκευή. Στην περιοχή είχε σπεύσει περιπολικό του Λιμενικού από τη Νεάπολη που περισυνέλεξε το δέμα, το οποίο περιείχε συσκευασίες με συνολικά 38 κιλά και 450  γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης