Εγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό ήρωες που ο κ. Μητσοτάκης
Κλείσιμο
απέδωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου: «Οταν εκλεινε ο Αδωνις 4 νοσοκομεια και εδιωχνε 2500 γιατρους απο την πρωτοβαθμια ,(τοτε ντε που ησουν υπουργος διοικητικης ανασυγκροτησης και εβγαλες σε διαθεσιμοτητα και απολυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;;
Αλλαξε image maker ,απο γκρεμο σε καταστροφη σε παει.....(παντα γυρω απ το κολωνακι βεβαια ειτε για καφε ειτε για εφημερια )».
Το σχόλιο Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη: «Άρρωστος! Στις 04:00 δείτε τί κάνει; βρίζει τον @kmitsotakis και εμένα που έφτιαξα τα νέα χειρουργεία εκεί με την ΕΤΕ».
Ο πρόεδρος της ΝΔ μακριά από κάμερες και χωρίς να έχει ενημερωθεί κανείς συνομίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ συνομίλησε και με τους ασθενείς που περίμεναν στα επείγοντα περιστατικά.
Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη έγινε γνωστή μετά από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μόλις επισκέφθηκα αιφνιδιαστικά το Νοσ. Ευαγγελισμός σε ημέρα εφημερίας. Ένα σχόλιο μόνο: οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες."
ΝΔ για Πολάκη: Αντί να βρίζει ας επισκεφτεί - αν τολμάει- τον Ευαγγελισμό
«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον «Ευαγγελισμό», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση για την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας τα ξημερώματα μέσω facebbok και τον καλεί «αντί να βρίζει, ας τολμήσει - όπως υποχρεούται - να κάνει το ίδιο».
Η Πειραιώς ζητά από τον κ Πολάκη, «να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που - με ευθύνη της Κυβέρνησης - συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας».
«Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας», καταλήγει.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.