Σάλο προκαλεί η καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στη Μυτιλήνη.
Το σοκαριστικό περιστατικό φαίνεται να έγινε χθες το μεσημέρι στο δρόμο Μόριας - Παναγιούδας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το
emprosnet δύο άγνωστοι άντρες με κράνη σταμάτησαν με τη μοτοσικλέτα τους ακινητοποιώντας ζευγάρι Αφγανών που περπατούσε μόνο. Τα θύματα έζησαν τον πραγματικό εφιάλτη στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών, καθώς όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν, ο ένας δράστης μαχαίρωσε τον άντρα και στη συνέχεια κρατούσε την κοπέλα για να τη βιάσει ο άλλος, γεγονότα που επιβεβαιώθηκαν από το Νοσοκομείο.
Κλείσιμο
Όπως γράφει το in.gr, με την απειλή μαχαιριού, με το οποίο τραυμάτισαν ελαφρά στην κοιλιά τον 19χρονο, οι δράστες ακινητοποίησαν τον νεαρό σε χωράφι, δένοντάς τον σε δένδρο, και στη συνέχεια βίασαν την 20χρονη.
Στη συνέχεια οι δράστες παράτησαν τα θύματά τους σε άθλια κατάσταση και απομακρύνθηκαν.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.