Επίθεση από αρκούδα δέχτηκε ένας κυνηγός στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το ατύχημα και προειδοποιεί τους κυνηγούς να είναι προσεκτικοί:
«Επίθεση από αρκούδα δέχτηκε κυνηγός στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ο άτυχος κυνηγός βρισκόταν σε καρτέρι για κυνήγι αγριόχοιρου, στην περιοχή του Ωραίου όπου του επιτέθηκε η αρκούδα που συνοδευόταν από το μικρό της και τον τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι, στην συνέχεια ο άτυχος κυνηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ξάνθης και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Κλείσιμο
Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους κυνηγούς που κυνηγούν στην ορεινή περιοχή».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.