Πεδίο μάχης η Πατησίων από 100 άτομα - Συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Ιταλός

Πεδίο μάχης η Πατησίων από 100 άτομα - Συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Ιταλός

Η ομάδα των αντεξουσιαστών κλείστηκε στο Πολυτεχνείο και πετούσε αντικείμενα στα ΜΑΤ, που έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών - Φωτιές σε κάδους απορριμμάτων έβαλαν οι κουκουλοφόροι 

Πεδίο μάχης η Πατησίων από 100 άτομα - Συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Ιταλός
Επεισόδια με ρίψη μολότοφ από ομάδα αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών δυνάμεων που κινούνται στην περιοχή, σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Πολυτεχνείο.

Πιο αναλυτικά, ομάδα περίπου 100 ατόμων κλείστηκε στο Πολυτεχνείο και εκτόξευσε μολότοφ, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, που περικύκλωσαν το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Κλείσιμο


Μπροστά από την είσοδο του Πολυτεχνείου, στις οδούς Τοσίτσα και Στουρνάρη, κουκουλοφόροι τοποθέτησαν κάδους απορριμμάτων, στους οποίους έβαλαν φωτιά, ενώ τις περισσότερες βόμβες μολότοφ τις εκτόξευσαν από τον προαύλιο χώρο προς τις δυνάμεις των αστυνομικών, που βρίσκονταν στην οδό Πατησίων.



Οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Μάλιστα, προχώρησαν και σε τουλάχιστον δύο συλλήψεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία ένας Έλληνας 21 ετών και ένας 25χρονος Ιταλός είναι οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια. Μάλιστα όταν συνελήφθη ο Ιταλός, κρατούσε μια βαριοπούλα. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Η Πατησίων καθ' όλη τη διάρκεια των επεισοδίων και μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα παρέμενε κλειστή και στα δύο ρεύματα.

Δείτε βίντεο: Πολυτεχνείο:  Τα έσπασαν στην Πατησίων οι κουκουλοφόροι


Φωτογραφίες από τα επεισόδια














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης