Άλλο ένα βίαιο περιστατικό μεταξύ μεταναστών που φιλοξενούνται στο hot spot της Μόριας, προστέθηκε στην ατέλειωτη λίστα των γεγονότων που έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Λέσβου. Η απόπειρα κλοπής σε βάρος ενός Αφγανού από ομοεθνείς του, κατέληξε σε αιματηρή ληστεία.
Ο ένας από τους τέσσερις δράστες αποπειράθηκε αρχικά να κλέψει το κινητό ενός 24χρονου ομοεθνούς του. Όμως, όταν εκείνος τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τον εμποδίσει, δέχθηκε επίθεση από τους άλλους τρεις οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να το αρπάξουν από τα χέρια του!
Παρ’ όλο που το θύμα τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του, κατάφερε να συγκρατήσει το επίμαχο κινητό με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. Ο 24χρονος κατήγγειλε την απόπειρα και τον ξυλοδαρμό του στις τοπικές αρχές και οι άνδρες της Ασφαλείας Μυτιλήνης συνέλαβαν τρεις από τους Αφγανούς ηλικίας 28, 27 και 21 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας, ενώ ο τέταρτος συνεργός τους δεν έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.