Ακινητοποιημένα θα είναι και σήμερα, Τρίτη 12 Ιουλίου, τα τρένα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας καθώς και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).
Λόγω της απεργίας δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο και αντίστροφα.
Η ΠΟΣ, με ανακοίνωσή της, αντιδρά στην «επιβαλλόμενη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων συνολικά στον Σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσαν οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι (TRENITALIA)».
Σημειώνεται πως τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιουλίου, αποφάσισαν τα σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς