Προφυλακίστηκε ο γιατρός που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του - Τι δηλώνει η μητέρα του

Προφυλακίστηκε ο γιατρός που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του - Τι δηλώνει η μητέρα του

Για όλα φταίνε η σύζυγος του και η συμπεθέρα μου, τονίζει η μητέρα του, που υποστηρίζει ότι ο γιος της είναι αθώος - «Αιφνιδιαστήκαμε, θέλουμε την αλήθεια», λέει συνάδελφός του


Προφυλακίστηκε ο γιατρός που ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του - Τι δηλώνει η μητέρα του
Την προφυλάκιση του 39χρονου παθολόγου, που συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του, διέταξε ο ανακριτής, ενώπιον του οποίου βρέθηκε το πρωί. 

Η μητέρα του γιατρού, μιλώντας στο
protothema.gr φανερά εκνευρισμένη από την υπόθεση μιλάει για συκοφαντίες της πρώην συζύγου του γιου της, αλλά και της συμπεθέρας της, που οδήγησαν στη σύλληψη του παιδιού της.

Κλείσιμο
«Είναι όλα ψέματα, όλα. Ο γιος μου δεν έχει μπλέξει, άδικα τον κατηγορεί η πρώην γυναίκα του».

Για τον κατηγορούμενο μίλησε στο
protothema.gr και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Διαβατών κ. Ιωάννης Μαντζαρόπουλος, στο οποίο εργαζόταν ο 39χρονος. «Αιφνιδιαστήκαμε όλοι από την καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγός του. Γνωρίζαμε ότι είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα προσωπικά προβλήματα του καθενός. Ο εν λόγω είναι γιατρός γενικής ιατρικής, εδώ στο Κέντρο Υγείας Διαβατών και προσφέρει τις υπηρεσίες του τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν είχε δώσει κανένα υπηρεσιακό δικαίωμα. Ελπίζουμε πως γρήγορα θα βγει η αλήθεια στο φως».

Σύμφωνα με πληροφορίες η τετράχρονη εξετάστηκε από ψυχολόγους οι οποίοι διαπίστωσαν ανάρμοστη συμπεριφορά που δεν δικαιολογείται για την ηλικία της.

Μετά τη συνδρομή ψυχολόγου οι αρχές συνέλαβαν τον 39χρονο.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης κόρης του, που είναι μικρότερη των δέκα ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο το κοριτσάκι μίλησε στους ειδικούς για τις άσεμνες πράξεις του πατέρα της πάνω της.

Οι αρχές πραγματοποίησαν και έρευνα στο σπίτι του δράστη τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Λάρισα, απ’ όπου κατάγεται. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν 559 ναρκωτικά χάπια, σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμης ηλεκτρονικών υπολογιστών τα οποία έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξεταστούν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης