Μίνα Αρναούτη: Νέα χειρουργική επέμβαση 100 ημέρες μετά το τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: Νέα χειρουργική επέμβαση 100 ημέρες μετά το τροχαίο

Η νεαρή που το τραγικό δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου παραλίγο να στοιχίσει και τη δική της ζωή εκτός από αυτή του Παντελή Παντελίδη, δέχεται πλέον «επιλεκτικές» επισκέψεις στο δωμάτιό της


Μίνα Αρναούτη: Νέα χειρουργική επέμβαση 100 ημέρες μετά το τροχαίο
Σε επέμβαση ορθοπεδικής μορφής υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα η Μίνα Αρναούτη, που εξακολουθεί να αναρρώνει και να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, τρεις μήνες και κάποιες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη
και τον βαρύτατο τραυματισμό της ίδιας.

Η νεαρή που επιθυμούσε διακαώς να πάρει εξιτήριο, εμφανίζει σποραδικά κάποιες μικρές νευρικές εξάρσεις, νοιώθοντας να ασφυκτιά πλέον μετά από τόσο μεγάλο διάστημα νοσηλείας.
Κάνει όμως υπομονή, μέχρι οι γιατροί να κρίνουν ότι μπορεί πλέον να φύγει έχοντας αναρρώσει πλήρως μετά από τα πολύ σοβαρά τραύματα που υπέστη, το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου.
Κλείσιμο

Εκτός από τη μητέρα της και τον δικηγόρο της, ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που έχουν το ελεύθερο να την επισκεφτούν, και όπως λένε οι πληροφορίες η νεαρή δεν συζητάει ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την υπόθεση του μοιραίου τροχαίου, που παραλίγο να της στοίχιζε την ζωή.

 Η δημοσίευση των αποκλειστικών φωτογραφιών που δημοσίευσε το «ΘΕΜΑ» από την περίφημη «λέσχη» όπου ο Παντελής Παντελίδης έπαιζε για ώρες χαρτιά, οι οποίες εμφανίζουν τόσο αυτή όσο και την Φρόσω Κυριάκου να παρίστανται στον χώρο, άλλαξαν τα δεδομένα της υπόθεσης, σε ό,τι έχει να κάνει με τα όσα φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της.






Ότι δηλαδή, αυτή με την Φρόσω βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο και δεν γνώριζαν αν ο Παντελής Παντελίδης είχε πιει τις τελευταίες ώρες της ζωής του, που τέλειωσε στον δρόμο με το μοιραίο στηθαίο που οδηγεί στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Κάτι που θα ξεκαθαρίσει όταν κλείσει η δικογραφία και ως είθισται σε τόσο σημαντικές υποθέσεις δημοσιοποιηθούν αποσπάσματα η και ολόκληρη η κατάθεσή της, ώστε να διαπιστωθεί αν όλα όσα είχαν διαρρεύσει σύμφωνα με πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ίδια άλλωστε φέρεται να είχε πει ότι ακούστηκαν και γράφτηκαν «τέρατα» για το τι έκανε την τραγική βραδιά που σημάδεψε τη ζωή της, πιθανότατα για πάντα και την έχρισε πολυτραυματία, εδώ και τρεις μήνες.

Αυτό που επιθυμεί πλέον διακαώς είναι να τελειώνει η νοσοκομειακή θεραπεία της και να μπορέσει να πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» για να επιστρέψει σπίτι της η φύγει για να ξεκουραστεί στην Μυτιλήνη, προσδοκώντας να ξεχάσει κάποια στιγμή-αν και είναι πολύ δύσκολο-το βράδυ που σημάδεψε τη ζωή της.              
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης