Συνελήφθη Σύρος δουλέμπορος στη Σάμο

Συνελήφθη Σύρος δουλέμπορος στη Σάμο

Μετά από έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, έφερε κλεμμένη βελγική άδεια παραμονής και πλαστό συριακό διαβατήριο, ενώ οι αρχές του Βελγίου τον αναζητούσαν για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Συνελήφθη Σύρος δουλέμπορος στη Σάμο
Με μια κλεμμένη βελγική άδεια παραμονής και ένα πλαστό συριακό διαβατήριο κυκλοφορούσε στο Βαθύ της Σάμου ένας 30χρονος Σύρος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι οι αρχές του Βελγίου τον αναζητούσαν για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για το συγκεκριμένο αδίκημα κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου για να γίνει εκτελεστό. Ωστόσο, σε βάρος του ασκήθηκε και δίωξη για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ τα ταξιδιωτικά έγγραφα που έδειξε στους αστυνομικούς κατασχέθηκαν.

Κλείσιμο
*** Με πλαστό διαβατήριο και πλαστό δίπλωμα οδήγησης από την Τσεχία επιχείρησε να φύγει από τη χώρα με προορισμό την Τουρκία, ένας 35χρονος Ιρακινός που έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων του Έβρου οδηγώντας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με σουηδικές πινακίδες. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενο για πλαστογραφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης