Βίντεο-ντοκουμέντο από τη Βουλιαγμένη: Τα βοθρολύματα έφτασαν μέχρι τη θάλασσα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη Βουλιαγμένη: Τα βοθρολύματα έφτασαν μέχρι τη θάλασσα

Δύο νέα βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr - Στο πρώτο φαίνονται καθαρά τα βοθρολύματα να καταλήγουν στη θάλασσα και στο δεύτερο εξαγριωμένοι λουόμενοι αποχωρούν λόγω της έντονης δυσοσμίας

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη Βουλιαγμένη: Τα βοθρολύματα έφτασαν μέχρι τη θάλασσα
Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την εισροή βοθρολυμάτων στην πλαζ της Βουλιαγμενης την περασμένη Τετάρτη φέρνει στο φως το protothema.gr.

Στο πρώτο βίντεο φαίνονται καθαρά τα βοθρολύματα να καταλήγουν στη θάλασσα και στο δεύτερο εξαγριωμένοι λουόμενοι αποχωρούν παροτρύνοντας αυτούς που καταφθάνουν έξω απο την  παραλία να μην μπουν μεσα λόγω της έντονης δυσοσμίας απο τις ακαθαρσίες που καταλήγουν στο θαλασσινό νερό. 

Οι εικόνες είναι πραγματικά αποκαλυπτικές, καθώς όλα συνέβησαν σε μια από τις δημοφιλέστερες ακτές της Αττικής, στην καρδιά του καλοκαιριού, ενώ δεκάδες άνθρωποι, ενήλικες και μικρά παιδιά, απολάμβαναν το μπάνιο τους. 

Κλείσιμο
Από τους υπευθύνους της Ακτής, που είναι μια από τις οργανωμένες της περιοχής και για να μπει κανείς πληρώνει εισιτήριο, δεν υπήρξε καμία εξήγηση προς τους εξαγριωμένους λουόμενους, παρά μόνο το ότι υπήρξε κάποια βλάβη στο δημοτικό δίκτυο.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης