Αναστέλλονται σχεδόν όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω μποφόρ

Αναστέλλονται σχεδόν όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω μποφόρ

Από τον Πειραιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μόνο προς τον Αίγινα με πλοία κλειστού τύπου - Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Καβάλα-Πρίνου, Κεραμωτή-Θάσος και Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη

Αναστέλλονται σχεδόν όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω μποφόρ
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των πολύ θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν τοπικά τα 9 με10 μποφόρ.

Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Από τον Πειραιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μόνο προς τον Αίγινα με πλοία κλειστού τύπου.

Κλείσιμο
Κανονικά γίνονται και τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνα. Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Καβάλα-Πρίνου, Κεραμωτή-Θάσος και Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά-Ζάκυνθο.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για βορειοανατολικό βορειοδυτικό κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο, Θρακικό, Στενό Καφηρέα Νότιο Ευβοϊκό και θάλασσα Κυθήρων.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των τοπικών αστυνομικών αρχών, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης στα εξής σημεία: 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης