Βρέθηκαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο που εξερράγη κοντά στο Ελ. Βενιζέλος

Βρέθηκαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο που εξερράγη κοντά στο Ελ. Βενιζέλος

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την υπόθεση - Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ εντόπισε υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού κάτω από το κάθισμα του οδηγού - Πιθανότατα τα εκρηκτικά ενεργοποιήθηκαν με ωρολογιακό μηχανισμό

Βρέθηκαν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο που εξερράγη κοντά στο Ελ. Βενιζέλος
Υπολλείμματα εκρηκτικού μηχανισμού βρήκε το κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών στο αυτοκίνητο που εξερράγη στις 7:30 το πρωί στην Αττική οδό στο ύψος του κητρίου της Αστυνομίας.

Η πυροδότηση του εκρηκτικού μηχανισμού έγινε λίγο πριν φθάσει στο αεροδρόμιο ο οδηγός του Smart, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα τα εκρηκτικά ενεργοποιήθηκαν με ωρολογιακό μηχανισμό. 

Αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν μια 26χρονη Αλβανίδα, που μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ ο 35χρονος Αλβανός οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο, ενώ σύμφωνα με το ΕΚΑΒ το σώμα του διαμελίστηκε.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν το παρελθόν του οδηγού του μοιραίου Smart προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για την ταυτότητα αλλά και τα κίνητρα των ανθρώπων που έβαλαν τη βόμβα. Ο νεαρός δεν φέρεται να είχε απασχολήσει την Αστυνομία και συνεπώς δεν ξέρουν ποιοι και γιατί ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση. Οι έρευνες πάντως βρίσκονται σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγουν νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξίχνίαση της υπόθεσης.

Κλείσιμο


Αμέσως μετά την έκρηξη πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα και έσβησαν την φωτιά. Από την έκρηξη αντικείμενα βρέθηκαν στη μέση της Αττικής Οδού με αποτέλεσμα η αστυνομία να διακόψει την κίνηση για αρκετή ώρα, στέλνοντας τα οχήματα από παράκαμψη. 



Να σημειωθεί πως ο 35χρονος οδηγός πήγαινε τη φίλη του στο αεροδρόμιο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκει σε έναν 77χρονο, αλλά δεν είναι κλεμμένο. Τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αναζητεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του οχήματος ονομάζεται Βράλο Γκρίλο.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης