Ποιος θα γίνει εκατομμυριούχος; Κορυφώνεται η «φρενίτιδα» για τα 11 εκατ. του ΤΖΟΚΕΡ

Ποιος θα γίνει εκατομμυριούχος; Κορυφώνεται η «φρενίτιδα» για τα 11 εκατ. του ΤΖΟΚΕΡ

Φωτιά έχουν πάρει τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Ποιος θα γίνει εκατομμυριούχος; Κορυφώνεται η «φρενίτιδα» για τα 11 εκατ. του ΤΖΟΚΕΡ
Όσο η ώρα της κλήρωσης πλησιάζει, τόσο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ παίρνουν «φωτιά»! Βλέπετε, τα 11 εκατομμύρια ευρώ που θα μοιραστούν απόψε στον ένα τυχερό ή στους τυχερούς που θα καταφέρουν να... μαντέψουν τους μαγικούς αριθμούς προκαλούν ζαλάδα στο άκουσμά τους και μόνο!

Από νωρίς το πρωί πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας τρέχουν προκειμένου να αποκτήσουν το «εισιτήριο» που θα τους δώσει δικαίωμα στο όνειρο, ενώ σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΑΠ, τις τελευταίες ώρες κατατίθενται 195 δελτία το δευτερόλεπτο... Θα τα καταφέρει άραγε κανείς;

Κλείσιμο




Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί για τους νικητές του ΤΖΟΚΕΡ από τον Απρίλιο του 2010, όταν μετά από 14 συνεχόμενα τζακ-ποτ, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Τότε είχαν παιχθεί πάνω από 40 εκατομμύρια στήλες, ενώ όπως είχε υπολογιστεί το «υπερδελτίο» που κάλύπτε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς και άρα σίγουρα κέρδιζε, κόστιζε περί τα 12 εκατ. ευρώ. Τελικά βρέθηκαν τρεις υπερτυχεροί νικητές, στον καθένα από τους οποίους αναλογούσαν περίπου 6,5 εκατ. ευρώ.

Έχουν προηγηθεί 13 συνεχόμενα τζακ-ποτ, που έφτασαν το αστρονομικό ποσό των 11 εκατ ευρώ.

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ από το ΤΖΟΚΕΡ είναι 14 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν σε τρεις τυχερούς το 2006.

Τον Ιανουάριο του 2009 ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 11 εκατομμύρια ευρώ - ένα ρεκόρ που μπορεί ακόμα και να ισοφαριστεί φέτος!

Η προθεσμία για όποιον θέλει να υποβάλλει το δελτίο του λήγει στις 20:30.

Καλή επιτυχία!












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης