Ρόδος: Εργάτες ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά κοντά στην παραλία του Άντονι Κουίν!

Ρόδος: Εργάτες ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά κοντά στην παραλία του Άντονι Κουίν!

Στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την ελεγχόμενη ανατίναξη βράχων που υπάρχουν στο βουνό - Οι εκρήξεις αποκάλυψαν σπηλιά - Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές

Ρόδος: Εργάτες ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά κοντά στην παραλία του Άντονι Κουίν!
Σοκ και ανατριχίλα ένιωσαν οι εργάτες που δούλευαν σε ένα ιδιαίτερα δυσπρόσιτο της Ρόδου, όταν ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά κι ένα κρανίο μέσα σε μια σπηλιά που βρίσκεται στην περιοχή κοντά στην παραλία του Άντονι Κουίν!

Στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την ελεγχόμενη ανατίναξη βράχων που υπάρχουν στο βουνό, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος κατολισθήσεων. Όμως, οι εκρήξεις αποκάλυψαν τη σπηλιά μέσα στην οποία εντοπίστηκαν τα μακάβρια απομεινάρια από ένα ανθρώπινο σώμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές που έφτασαν μαζί με ιατροδικαστή στο σημείο και εξέτασαν τα οστά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, που μένει να επιβεβαιωθούν από τις εργαστηριακές εξετάσεις, τα οστά χρονολογούνται εδώ και πολλές δεκαετίες. Ωστόσο, η έρευνα για το πώς βρέθηκαν εκεί και αν ανήκουν σε θύμα εγκληματικής ενέργειας βρίσκονται σε εξέλιξη.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης