Η Ραχήλ Μακρή ζητά προστασία των αρχαίων της Αμφίπολης από τους... Γερμανούς

Η Ραχήλ Μακρή ζητά προστασία των αρχαίων της Αμφίπολης από τους... Γερμανούς

Ζητά από την επικεφαλής της ομάδας των αρχαιολόγων να παραβιάσει ακόμα και εντολές του πρωθυπουργού επειδή «οι γερμανοί φίλοι μας αγαπούν τις αρχαιότητες και μας έχουν κατακλέψει»

Η Ραχήλ Μακρή ζητά προστασία των αρχαίων της Αμφίπολης από τους... Γερμανούς
Προστασία ειδικά από τους... Γερμανούς ζητά από την επικεφαλής της αρχαιολογικής ομάδας στην Αμφίπολη των ευρημάτων του θολωτού τάφου που ερευνάται στην περιοχή, ζήτησε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά απευθυνόμενη προσωπικά στην Αικατερίνη Περιστέρη και την επιστημονική κοινότητα των αρχαιολόγων να διαφυλάξουν τα ευρήματα ακόμα και αν χρειαστεί να παραβούν τις εντολές υπουργών και του ίδιου του πρωθυπουργού. 

Η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ επικαλείται «μηνύματα αγωνίας από πολίτες που φοβούνται μεθόδευση στην Αμφίπολη. Επειδή οι γερμανοί φίλοι μας αγαπούν τις αρχαιότητες και μας έχουν κατακλέψει. Επειδή οι πατρώνοι τους, έχουν κλέψει αρχαιολογικούς θηςαυρούς που διατηρούν στα μουσεία τους . Επειδή η κυβέρνηση έχει παραδοθεί στους εταίρους και σε τοκογλύφους».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις «οδηγίες» της κυρίας Μακρή καλεί τους αρχαιολόγους «σε περίπτωση που υπάρξουν ύποπτες κινήσεις να ενημερώσουν τους βουλευτές του αντιμνημονιακού τόξου και τους αρχηγούς των κομμάτων».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης