Για αυταρχισμό και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές κατηγορεί την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ
«Η κυβέρνηση δεν ακούει, δε συζητά. Απλά επιβάλλει», τονίζει με ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων
Για αυταρχισμό και καταστολή από την πλευρά την κυβέρνησης κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ συμπληρώνοντας ότι εδώ και καιρό η κυβέρνησης έχει επιλέξει έναν άλλο δρόμο από αυτό του διαλόγου. Δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν συζητά. Απλώς, επιβάλλει!.
Όπως εκτιμούν στην ΑΔΕΔΥ, αυτή η επιλογή είναι συνειδητή η οποία άλλωστε αποτυπώνεται γλαφυρά και στη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι: «Η επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας»
«Αυτές οι πρακτικές δεν θα περάσουν και δηλώνουμε ότι οι αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και ο αυταρχισμός δεν θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων».
Κλείσιμο
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας να εκφράσουν την κάθετη αντίθεση και αντίστασή τους απέναντι στις αυταρχικές κυβερνητικές μεθόδους καθώς και τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013, στις 16:00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Μεσογείων (Αγία Παρασκευή).
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.