Για αυταρχισμό και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές κατηγορεί την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ

Για αυταρχισμό και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές κατηγορεί την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ

«Η κυβέρνηση δεν ακούει, δε συζητά. Απλά επιβάλλει», τονίζει με ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων

Για αυταρχισμό και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές κατηγορεί την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ
Για αυταρχισμό και καταστολή από την πλευρά την κυβέρνησης κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ συμπληρώνοντας ότι εδώ και καιρό η κυβέρνησης έχει επιλέξει έναν άλλο δρόμο από αυτό του διαλόγου. Δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν συζητά. Απλώς, επιβάλλει!.
 
Όπως εκτιμούν στην ΑΔΕΔΥ, αυτή η επιλογή είναι συνειδητή η οποία άλλωστε αποτυπώνεται γλαφυρά και στη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι: «Η επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας» 

Κλείσιμο
 
«Αυτές οι πρακτικές δεν θα περάσουν και δηλώνουμε ότι οι αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και ο αυταρχισμός δεν θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων».


Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας να εκφράσουν την κάθετη αντίθεση και αντίστασή τους απέναντι στις αυταρχικές κυβερνητικές μεθόδους καθώς και τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013, στις 16:00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Μεσογείων (Αγία Παρασκευή).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης