Μετά από τρακάρισμα ο οδηγός του ενός οχήματος κατέβηκε για να ανταλλάξει στοιχεία με τους επιβαίνοντες του άλλου οχήματος, όταν τους είδε να… φεύγουν τρέχοντας - Αποκαλύφθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί
Τα έχασε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε έξω από το Δρέπανο Κοζάνης με ένα τζιπ μάρκας Suzuki που έκανε απότομη αναστροφή, όταν είδε να βγαίνουν από μέσα τρεις άνδρες. Αρχικά φοβήθηκε ότι θα του επιτίθονταν, αλλά η έκπληξή του έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν τους είδε να… φεύγουν τρέχοντας!
Ο οδηγός από την περιοχή Λιβερά είχε βγει από το αυτοκίνητό του και πλησίαζε προς το τζιπ για να ανταλλάξει στοιχεία με τον οδηγό για τις ασφαλιστικές εταιρείες, όταν οι πόρτες άνοιξαν και βγήκαν αναστατωμένοι τρεις άγνωστοι που δεν μιλούσαν ελληνικά, οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν με κατεύθυνση προς το βουνό εγκαταλείποντας το όχημά τους!
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν και διαπίστωσαν ότι το Suzuki ανήκε σε έναν Έλληνα από την Κοζάνη. Όταν τον αναζήτησαν, τον βρήκαν στο σπίτι του και έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ότι το αυτοκίνητό του είχε κλαπεί! Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από το τζιπ και οι αστυνομικοί προσπαθούν από αυτά να εντοπίσουν τους δράστες της κλοπής, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.