Η σύλληψη ενός 27χρονου Αλβανού χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα οδήγησε τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση δυο κλοπών που είχε διαπράξει μαζί με έναν 24χρονο ομοεθνή του. Όμως, το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν στην κατοχή τους, στρέφει τις έρευνες και σε διαρρήξεις σπιτιών.
Ο 27χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας στην Κρυόβρυση Ηγουμενίτσας και συνελήφθη για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν οι δυο αλλοδαποί, όπου σε ένα διπλανό χωράφι βρέθηκε μια μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Πάργας στις 11 Μαΐου.
Μαζί της ήταν κρυμμένα και δύο αλυσοπρίονα τα οποία είχαν κλαπεί στις 16 Σεπτεμβρίου από ένα σπίτι στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Οι δράστες είχαν στην κατοχή τους 7.440 ευρώ, για την προέλευση των οποίων διεξάγεται έρευνα και στο μεταξύ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.