Σημαντικά είναι τα ευρήματα των Αρχών από την έρευνα που έγινε χθες Πέμπτη (5/12) στο σπίτι του αστυνομικού της Βουλής που κατηγορείται ότι βίαζε τα ανήλικα παιδιά του από την ηλικία των 5 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η έρευνα αποφασίστηκε έπειτα από τις καταθέσεις των παιδιών, στις οποίες γινόταν λόγος για βιντεοσκόπηση των ειδεχθών πράξεων που γίνονταν σε βάρος τους από κάμερες και από μία παλιά συσκευή κινητού τηλεφώνου.
Έτσι, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι της οικογένειας, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολογιστές, καθώς και ένα γκλοπ. Παράλληλα, πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ένα ζευγάρι ποδηλατικά γυαλιά, τα οποία στο μέσον τους φέρουν μία μικροσκοπική κάμερα. Τα γυαλιά τελούν ήδη υπό εξονυχιστική εξέταση.
Επίσης, όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr, κατασχέθηκαν και τα κινητά τηλέφωνα της μητέρας των παιδιών. Πρόκειται για δύο συσκευές, οι οποίες θα τεθούν υπό ανάλυση για τον εντοπισμό στοιχείων.
Ο λόγος είναι ότι, όπως προαναφέρθηκε, τα τρία ανήλικα κορίτσια της οικογένειας έχουν περιγράψει στις καταθέσεις τους ότι οι φρικώδεις πράξεις καταγράφονταν από μια παλιά συσκευή κινητού, συσκευή η οποία ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους