Φάρσαλα: Αδιανόητη επίθεση ανήλικων Ρομά σε 30χρονο, έστειλαν στο νοσοκομείο και μια γυναίκα

Φάρσαλα: Αδιανόητη επίθεση ανήλικων Ρομά σε 30χρονο, έστειλαν στο νοσοκομείο και μια γυναίκα

Ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους ανήλικους δράστες, την ώρα που έτυχε να περνά με το ποδήλατο έξω από το σπίτι τους - Σοβαρά τραύματα φέρει η γυναίκα που έτρεξε να τον βοηθήσει μαζί με τον γιο της

ksylodarmos_melissia_xr
Ένα ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στα Φάρσαλα, όταν ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο ποδηλάτη, ο οποίος περνούσε από την περιοχή όπου διαμένουν. Έστειλαν στο νοσοκομείο και μία γυναίκα που έτρεξε να τον βοηθήσει μαζί με τον γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ήταν 10.20 το βράδυ, όταν ομάδα τεσσάρων ανηλίκων Ρομά -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών-  επιτέθηκαν αναίτια σε διερχόμενο ποδηλάτη ηλικίας περίπου 30 ετών τον πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν!

Ο ιδιοκτήτης ενός παρακείμενου μίνι μάρκετ, μαζί με τη μητέρα του, επιχείρησαν να βοηθήσουν τον άτυχο 30χρονο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούν κι αυτοί άγρια επίθεση από τους δράστες.

Αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να φέρεται να έχει σημαντικά τραύματα!

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων, οι άντρες του οποίου εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων ανηλίκων που όμως μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι, ενώ πιθανολογείται πως μετά την άθλια πράξη τους φυγαδεύτηκαν από τα Φάρσαλα.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει πως «η γειτονιά έχει γίνει γκέτο και θα πρέπει άμεσα να υπάρξει κρατική παρέμβαση. Κινδυνεύουμε πραγματικά ακόμα και να βγούμε από τα σπίτια μας. Μια ώρα πριν το συμβάν, τα παιδιά μου έπαιζαν στο σημείο όπου έγινε η επίθεση. Χρειαζόμαστε καθημερινή 24ωρη αστυνόμευση. Είμαστε σε απελπιστική κατάσταση».

Ειδήσεις σήμερα

Άγρια επεισόδια «πυροδότησαν» στη Σουηδία οι συγκεντρώσεις ακροδεξιών που ήθελαν να κάψουν το Κοράνι

Σοβαρό τροχαίο για την αντιδήμαρχο Αλίμου - «Είχα Άγιο, αν ήμουν μόνη μου, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Εφόσον υπάρξει μείωση του ΦΠΑ θα είναι για λίγα προϊόντα, λέει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης