Για το επίμαχο σποτ του 1ου Συνεδρίου «Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας»μίλησε ο Κώστας Πάντος ένας εκ των κεντρικών ομιλητών. Ο γνωστός γυναικολόγος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου τοποθετήθηκε σχετικά με τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το εν λόγω βίντεο.
Ο κ. Πάντος παραδέχτηκε αρχικά πως το σποτ είναι όντως σκληρό για τις γυναίκες είναι όμως η ωμή πραγματικότητα.
«Όταν είδα το σποτ θεώρησα ότι είναι σκληρό έλεγε όμως την ωμή αλήθεια», είπε αρχικά τονίζοντας πως σκοπός του δεν είναι να πει στις γυναίκες πότε θα κάνουν παιδιά. «Το βίντεο δεν λέει κάντε παιδιά αλλά ενημερώσου». Τόνισε δε ότι το βίντεο είναι αυτοβιογραφικό.
Όπως είπε σκοπός δεν είναι να πείσει τις γυναίκες να κάνουν παιδιά, ούτε να τις εκβιάσει. Σκοπός όπως είπε είναι να τις ενημερώσει. Μάλιστα μίλησε για την ορμόνη της γονιμότητας λέγοντας πως όσο μεγαλώνει μια γυναίκα τόσο η ορμόνη πέφτει.
Όσον αφορά στην Καίτη Γαρμπή που τον ανέφερε στην ανάρτησή της στο Twitter o κ. Πάντος είπε πως πρόκειται για παρεξήγηση και εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της χθες βράδυ αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.