Κοστέλο για Ελλάδα: Μεταρρυθμίσεις και μετά τον Αύγουστο του 2018

Κοστέλο για Ελλάδα: Μεταρρυθμίσεις και μετά τον Αύγουστο του 2018

Υπενθύμισε ότι και οι άλλες χώρες που βγήκαν από το μνημόνιο είχαν ένα σχήμα επιτήρησης στην αρχή - Συγκρατημένη αισιοδοξία για έξοδο από το πρόγραμμα

Κοστέλο για Ελλάδα: Μεταρρυθμίσεις και μετά τον Αύγουστο του 2018
Συγκρατημένα αισιόδοξος για τη δυνατότητα της Ελλάδας να βγει από το τρέχον πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 εμφανίστηκε ο επικεφαλής της Κομισιόν στο κουαρτέτο, Ντέκλαν Κοστέλο.

Μιλώντας συνέδριο 19ο ετήσιο συνέδριο Invest in Greece της Capital Link στη Νέα Υόρκη, ο κ. Κοστέλο θύμισε ότι και οι άλλες χώρες που βγήκαν από το μνημόνιο είχαν ένα σχήμα επιτήρησης στην αρχή για να προσθέσει, ωστόσο, ότι τα ποσά που έχει δανειστεί η χώρα μας είναι μεγαλύτερα, προαναγγέλλοντας, εμμέσως πλην σαφώς, το ενισχυμένο πλαίσιο που επεξεργάζεται η Κομισιόν.

Αντίστοιχη ήταν η διατύπωση και για το θέμα των μεταρρυθμίσεων όπου ο κ. Κοστέλο σημείωσε ότι θα πρέπει να συνεχιστούν για πολλά χρόνια.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα είχε τονίσει ότι η «καθαρή έξοδος» δεν είναι η πιο πρόσφορη διατύπωση, παίρνοντας για πρώτη φορά δημόσια αποστάσεις.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ESM, Νίκολα Τζιαμαρόλι, μίλησε θετικά για την Ελλάδα, ωστόσο, απέφυγε να αναφερθεί στα περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης